Gå til innhold

Aktuelt

OMA søker verdens beste prosjektleder/eventsjef

OMA har som mål å skape Skandinavias viktigste plattform for alle aktører som jobber med å utvikle bærekraftige byer og lokalsamfunn. Til dette trenger vi verdens beste prosjektleder.

Det vokser fram en ny arena i Oslo – er du vår nye prosjektleder?

Ettersom dette er en helt ny arena, vil du få mulighet til å skape konseptet sammen med oss. I tillegg til å bidra til konseptutvikling, vil du ha ansvar for å planlegge, gjennomføre, følge opp og evaluere arrangementet. Dette i samarbeid med et dedikert prosjektteam.

Du bør være en dyktig relasjonsbygger av natur, handlekraftig og løsningsorientert. Vi tror du har et bankende hjerte for Oslo og et brennende ønske om å bidra til en mer bærekraftig byutvikling. Det er ønskelig at du tiltrer som prosjektleder fra januar, og din hovedoppgave vil være å – sammen med oss – skape en tredagers arena for alle som jobber med eller er interessert i bærekraftig byutvikling. Plattformen er Bjørvika og tidsrommet for gjennomføring er september 2021.

I tillegg til å være prosjektleder for arenaen vil du få mulighet til å tiltre som eventsjef for OMA, og bli med på å videreutvikle og løfte våre øvrige konsepter og arrangementer.

Er dette midt i blinken for deg eller noen du kjenner? Ta kontakt med OMA-sjef, Erling Fossen.